Λεβαντόφσκι στη Λίβερπουλ ζήτησε ο Κλοπ!

Την μεταγραφή ενός καθαρού επιθετικού από το πάνω ράφι θέλει ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ, με δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «ρεντς» για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.



Λεβαντόφσκι στη Λίβερπουλ ζήτησε ο Κλοπ!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση που θέλει τον Κλοπ να ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο της Λίβερπουλ τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Κλοπ δήλωσε μεγάλος φαν του «Λέβα» και παρότι γνωρίζει την δυσκολία της μεταγραφής του και από οικονομικής άποψης αλλά και λόγω των πολλών εμπλεκόμενων ομάδων, ζήτησε την εξέταση της περίπτωσής του.

Ο Πολωνός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από το Μόναχο και η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ δεν τον αφήνει αδιάφορο. Βασικό ρόλο στη μεταγραφή θα παίξει η συνεργασία της Μπάγερν στις διαπραγματεύσεις αλλά και τα χρήματα που θα ζητήσουν οι «Βαυαροί» για τον επιθετικό τους.

Με αυτή τη μεταγραφή, η Λίβερπουλ θα αποκτήσει έναν καθαρό επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, συμπληρώνοντας έτσι μία πολύ δυνατή επιθετική τριάδα που θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσα τις Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι.

Στράτος Μαρίνος