Τάουνσεντ: «Πρέπει να ευχαριστήσω τη μαμά μου, απολαμβάνω να δουλεύω με το Μπενίτεθ»

Ο Άντρος Τάουνσεντ σκόραρε απέναντι στη Μπέρνλι και αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που τον στήριξε, δίνοντας του κίνητρο για να βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη σχέση του με το Ράφα Μπενίτεθ.



Τάουνσεντ: «Πρέπει να ευχαριστήσω τη μαμά μου, απολαμβάνω να δουλεύω με το Μπενίτεθ»

Με ένα γκολ-ζωγραφιά ο Τάουνσεντ έδωσε το προβάδισμα στην Έβερτον στη νίκη με 3-1 απέναντι στη Μπέρνλι, με τον Άγγλο εξτρέμ να αφιερώνει το γκολ στη μητέρα του που τον στήριξε, στέλνοντας του ένα βίντεο με τα γκολ που έχει σκοράρει στην καριέρα του.

Παράλληλα τόνισε πως απολαμβάνει τη «σκληρή» αγάπη που δέχεται από τον προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ, από τη στιγμή που εντάχθηκε στο ρόστερ των «ζαχαρωτών».

«Πρέπει να ευχαριστήσω τη μητέρα μου επειδή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μου έστειλε ένα βίντεο με όλα τα γκολ της καριέρας μου και μου είπε ότι πρέπει να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου», δήλωσε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στο Sky Sports.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με το Ράφα Μπενίτεθ και όσα του ζητάει ο Ισπανός μέσα στο γήπεδο:

«Δεν με συνεχάρη για το γκολ. Έτσι είναι αυτός. Δεν σε επαινεί. Θέλει πάντα να σε βελτιώσει και αυτό είναι που μ’ αρέσει σε έναν προπονητή, απολαμβάνω να δουλεύω μαζί του», ήταν τα λόγια του Τάουνσεντ για τον Ισπανό τεχνικό.

Στράτος Μαρίνος