Ο Τσιμίκας αυτοσαρκάζεται και συγχαίρει τον 100αρη Σαλάχ (pic)

Ο Σαλάχ έφτασε τα 100 στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Κώστας Τσιμίκας δεν ξέχασε να συγχαρεί το φίλο του, πάντα με τον δικό του έξυπνο και αυτοσαρκαστικό τρόπο.



Ο Τσιμίκας αυτοσαρκάζεται και συγχαίρει τον 100αρη Σαλάχ (pic)

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Μοχάμεντ Σαλάχ άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ απέναντι στη Λιντς και έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, με την τέταρτη πιο γρήγορη επίθεση μετά τους Αγουέρο, Σίρερ, Ανρί και Κέιν.

Η Λίβερπουλ με τη σειρά της αφιέρωσε μια ξεχωριστή φανέλα για τον «Φαραώ» με το «100» στην πλάτη και ο φίλος του, Κώστας Τσιμίκας, δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο και με μία δόση αυτοσαρκασμού.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας αριστερός μπακ «πόσταρε» μια φωτογραφία στα social media και με μήνυμά του, ευχαρίστησε τη Λίβερπουλ για τη φανέλα με τα δικά του γκολ αλλά και του Σαλάχ. Προφανώς ο «Crosstas» δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα το καταφέρει τη φετινή σεζόν.

«Σπουδαία κίνηση από τον σύλλογο να βγάλει φανέλα για όλα τα γκολ που έχω σκοράρει εγώ μαζί με τον Μο στην Premier League. Οκ, ίσως έχει μεγαλύτερη συνεισφορά από μένα. Συγχαρητήρια Αιγύπτιε βασιλιά, θρύλος εντός κι εκτός γηπέδου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιμίκας για τον 29χρονο σταρ.

 

Στράτος Μαρίνος