Ενδιαφέρει τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ ο Ντέκλαν Ράις!

Την περίπτωση του Ντέκλαν Ράις, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εξετάζει τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις συμπολίτισσες να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, ει δυνατόν και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.



Ενδιαφέρει τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ ο Ντέκλαν Ράις!

Εντυπωσιακή είναι η περίοδος που διανύει ο Ντέκλαν Ράις, μετά το EURO 2021, με τον  Άγγλο αμυντικό μέσο να αποδεικνύεται καταλυτικός τόσο για την Εθνική του ομάδα, όσο και σε συλλογικό επίπεδο με την Γουέστ Χαμ!

Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος που τα «σφυριά» πιθανώς δεν θα αργήσουν να φέρουν στα ταμεία τους αρκετά χρήματα από τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή. Αρχικά, η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρθηκε για αυτόν και το καλοκαίρι, και εξακολουθεί να μην έχει «παρατήσει» την περίπτωσή του, ενώ αισίως έχει μπει στη «κούρσα» της διεκδίκησής του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φρεντ, στην θέση του αμυντικού μέσου.

Παρόλα αυτά, την δεδομένη χρονική στιγμή η παραμονή του στην Γουέστ Χαμ μέχρι τα Χριστούγεννα έχει «κλειδώσει». Εκεί θα φανεί και αν ο δύο συμπολίτισσες θα κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους, ή αν θα αναμένουν την επόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, για να τον παρακολουθήσουν ακόμη περισσότερο.

Δημήτρης Μανάκος