Άρσεναλ: Συνεχίζει να κοιτάει εναλλακτικές του Μικέλ Αρτέτα – Ρότζερς και Γκαλτιέ στα υπόψιν!

Δύσκολη εξακολουθεί να είναι η εν λόγω περίοδος για τον Μικέλ Αρτέτα, με τον προπονητή της Άρσεναλ να κερδίζει κάποιους πόντους μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του στην Premier League επί της Νόριτς (1-0), παραμένοντας πάντως στο «στόχαστρο», με τους Ρότζερς και Γκαλτιέ να βρίσκονται στα υπόψιν.



Άρσεναλ: Συνεχίζει να κοιτάει εναλλακτικές του Μικέλ Αρτέτα – Ρότζερς και Γκαλτιέ στα υπόψιν!

Μπορεί η Άρσεναλ να κατάφερε απέναντι στη Νόριτς, στην 4η αγωνιστική, να πανηγυρίσει το πρώτο της γκολ και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (1-0), χάρη στο γκολ του αρχηγού της Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όμως η θέση του Μικέλ Αρτέτα εξακολουθεί να θεωρείται «εύθραυστη», με την πίστωση των πέντε αγώνων να βρίσκεται ακόμη σε ισχύ.

Κάπως έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ, και Κριστόφ Γκαλτιέ της Νις, με τους δύο προπονητές να πραγματοποιούν ένα μεστό ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να ενδιαφέρουν τους «κανονιέρηδες».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα και με την δήλωση του Έντου στο SkySports την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μικέλ Αρτέτα έχει ακόμη την στήριξη της διοίκησης, και απομένει να φανεί αν η αναμέτρηση απέναντι στην Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» την επόμενη εβδομάδα, θα επιτρέψει στην Άρσεναλ να κάνει το 2/2, για πρώτη φορά, μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Δημήτρης Μανάκος