Κριστιάνο: «Είχα άγχος, ανήκω στη Γιουνάιτεντ» (vid)

Παρά τις απίστευτες εμπειρίες που έχει πλέον και τις παρουσίες στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο με τίτλους και διακρίσεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως είχε άγχος το οποίο δεν φάνηκε στο νέο ντεμπούτο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο κόσμος συνέχισε να φωνάζει τ' όνομά του και μετά τη λήξη του αγώνα, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως ανήκει στους «κόκκινους διαβόλους» και πως επέστρεψε για να ξαναζήσει τέτοιες στιγμές. 



Κριστιάνο: «Είχα άγχος, ανήκω στη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ο CR7 12 χρόνια και 124 μέρες μετά την τελευταία φορά που σκόραρε στην Πρέμιερ Λιγκ, πέτυχε δυο τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νιούκαστλ κι έκανε το «Ολντ Τράφορντ» να παραμιλά στην επανεμφάνισή του με την κόκκινη φανέλα. 

Λίγη ώρα μετά την σημαντικότατη συμβολή του στη νίκη που ήρθε με το ευρύ 4-1, αφού βρήκαν δίχτυα οι Μπρούνο και Λίνγκαρντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που... καλά - καλά δεν άκουγε τους δημοσιογράφους από τις ιαχές του κόσμου, είχε να πει: 

«Είχα άγχος, το οποίο μάλλον δεν φάνηκε. Ανήκω στην Γιουνάιτεντ και επέστρεψα γιατί μπορεί να έχω παίξει και σε άλλες χώρες, αλλά το ποδόσφαιρο εδώ στην Αγγλία είναι ιδιαίτερο.

Είμαι εδώ για να παίρνουμε νίκες, να βοηθήσω το κλαμπ και να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει. Πρέπει ν' αποκτήσουμε ξανά νοοτροπία για να φτάσουμε στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης