Κριστιάνο Ρονάλντο, Άρσεναλ και Λουκάκου: Οι 5+1 στιγμές που ξεχωρίζουμε από την τέταρτη αγωνιστική της Premier League!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τέταρτη αγωνιστική της Premier League, η οποία επιστρέφει μετά από το «διάλλειμα» για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, και προσφέρει συγκινήσεις και… αναμνήσεις. Ξανά με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο, ζήτημα «ζωής και θανάτου» το τρίποντο της Άρσεναλ με τη Νόριτς, αναζητά το πρώτο γκολ της καριέρας του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Λουκάκου!



Κριστιάνο Ρονάλντο, Άρσεναλ και Λουκάκου: Οι 5+1 στιγμές που ξεχωρίζουμε από την τέταρτη αγωνιστική της Premier League!

Δύο εβδομάδες ήταν αρκετές. Τόσο άλλωστε απείχε η Premier League από τα αγωνιστικά δρώμενα, χάρη στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Παρόλα αυτά, η επιστροφή της στις… οθόνες μας, δεν μοιάζει με την εικόνα της, πριν από την διακοπή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μετά από 10 χρόνια επί αγγλικού εδάφους και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, διαφοροποιώντας τα δεδομένα. Και δεν είναι μόνο αυτό… Πάμε να δούμε τις στιγμές που ξεχωρίζουμε από την επικείμενη, τέταρτη αγωνιστική της Premier League:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Ένα γήπεδο που απλώς θα περιμένει τον Κριστιάνο…

Είναι γεγονός! Η τεράστια επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Premier League, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον επίσημη. Ένα τηλέφωνο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άλλωστε ήταν αρκετό.

Ο Πορτογάλος διάλεξε την κόκκινη πλευρά της πόλης, το νέο του συμβόλαιο δείχνει 2+1 χρόνια, και πλέον απομένει να «πατήσει» ξανά το χορτάρι του «Όλντ Τράφορντ». Αυτό αναμένουν οι φίλοι της ομάδας, και για αυτό τον λόγο θα παραβρεθούν στο γήπεδο, απέναντι στη Νιούκαστλ.

Συμπτωματικά μάλιστα, το νέο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνει χώρα απέναντι στη μοναδική ομάδα που έχει πετύχει χατ-τρικ! Οι μνήμες των φίλων της Νιούκαστλ, προ 12ετίας έχουν αναβιώσει, και οι «καρακάξες» φιλοδοξούν να τον αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη επιτυχία από τον διασυρμό που τότε είχαν υποστεί (6-0).

Άρσεναλ – Νόριτς: Ματς ζωτικής σημασίας για τους γηπεδούχους, απέναντι στην ελληνική παροικία του Ντάνιελ Φάρκε

Περνάμε στο Βόρειο Λονδίνο. Εκεί όπου τα πράγματα, όχι μόνο δεν είναι ευχάριστα, αλλά μοιάζουν ιδιαίτερα πιεστικά. Η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Νόριτς, και ζητά όχι μόνο το πρώτο τρίποντο της σεζόν, αλλά και το πρώτο της γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα!

Βρίσκεται στην τελευταία θέση για πρώτη φορά μετά από 46 χρόνια, έχει 0/3 για πρώτη φορά μετά από το 1955 και… οφείλει να κερδίσει την ομάδα του Χρήστου Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη, που επίσης δεν έχει συγκεντρώσει βαθμό!

Υπολογίζεται κανονικά ο πρώτος, αμφίβολος ο Έλληνας μπακ που δεν αγωνίστηκε και στη νικηφόρα αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Σουηδία στο ΟΑΚΑ!

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Ψάχνει το πρώτο του γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Ρομέλου Λουκάκου

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, υπάρχει έδρα στην οποία ο Ρομέλου Λουκάκου δεν έχει σκοράρει! Και μάλιστα, πρόκειται για το γήπεδο της ομάδας που αγωνίζεται, ακόμη και αν είναι η δεύτερη φορά που υιοθετεί τα χρώματά της.

Ο λόγος για το «Στάμφορντ Μπριτζ». Εκεί άλλωστε ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (3 γκολ σε 2 ματς μεσοβδόμαδα), δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις δύο του θητείες με τα μπλε.

Ο λογαριασμός «άνοιξε» απέναντι στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου, και μένει να φανεί αν το πρώτο του γκολ στην έδρα της Τσέλσι, έρθει στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα!

Κρίσταλ – Πάλας – Τότεναμ: Θα κάνει το 4/4 ο Νούνο Εσπιρίτο χωρίς τον Σον;

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για την καλύτερη ομάδα, αναλογικά με τα αποτελέσματά της, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο Νούνο Εσπιρίτο έχει ξεκινήσει με το 3/3, δεν έχει δεχθεί γκολ και έχει δει τον Σον να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εντάσσοντας δειλά-δειλά και τον Χάρι Κέιν στην βασική ομάδα της τρέχουσας σεζόν.

Το «Σέλχαρστ Παρκ» πάντως δεν αποτελεί μία εύκολη έδρα. Η Πάλας είναι πάντα μία επικίνδυνη ομάδα, η Τότεναμ έχει απουσίες (Σον, Λο Σέλσο και Ρομέρο), και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη σε αυτό το γήπεδο, μετά από μία τριετία.

Λιντς – Λίβερπουλ: Η ανησυχία για τον Φαν Ντάικ και η παράδοση 21 ετών

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια του τρέχοντος Σαββατοκύριακου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συναντά αυτή του Μαρσέλο Μπιέλσα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να «ρεφάρει» την εντός έδρας ισοπαλία με την Τσέλσι (1-1), όπου αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 45 λεπτά.

Σύμμαχός της στο «Έλαντ Ρόουντ» είναι η παράδοση. Εκεί η Λίβερπουλ έχει να ηττηθεί 20 χρόνια, με την τελευταία φορά να λαμβάνει χώρα το 2000, με τελικό αποτέλεσμα το εντυπωσιακό 4-3.

Θα μπορέσει ο ανήσυχος Γιούργκεν Κλοπ, εξαιτίας της ενόχληση του Φαν Ντάικ, να πάρει τη νίκη, και να παραμείνει αήττητος για τέταρτο σερί ματς; Οψόμεθα…

Γουότφορντ – Γουλβς: Η ατυχία των «λύκων» και η ανάγκη εύρεσης γκολ, για να «σπάσει» το ρόδι

Η Γουλβς το χρειάζεται όσο τίποτα άλλο για να πάρει τα πάνω της και επιτέλους να βρει και τους πρώτους τρεις βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε τα έχει βρει σκούρα στον τομέα του σκοραρίσματος έχοντας φτάσει τις 65 τελικές με μόλις 15 να πηγαίνουν στην εστία, χωρίς ωστόσο αν καταφέρνει να βρει κάποιο γκολ.

Ο Τραορέ είναι σε τρομερή φόρμα όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να βοηθήσει την ομάδα του με ένα γκολ ή ασίστ αν και με τον τρόπο που παίζει δεν θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Από την άλλη η Γουότφορντ αγωνίζεται για δεύτερη φορά στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ»στη φετινή σεζόν και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της μετά το θεαματικό 3-2 επί της Άστον Βίλα την 1η αγωνιστική.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ