Όντεγκααρντ: «Σε δύο χρόνια να μπορούμε να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αρκετά φιλόδοξα είναι τα σχέδια του Μαρτίν Όντεγκααρντ για την πορεία της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια, με το Νορβηγό να θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και άλλους τίτλους με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» στο άμεσο μέλλον.



Όντεγκααρντ: «Σε δύο χρόνια να μπορούμε να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Μαρτίν Όντεγκααρντ επέστρεψε στην Άρσεναλ και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατέφθασε στο Έμιρεϊτς για να βοηθήσει την Άρσεναλ να λύσει το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα και αν την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που βρίσκεται μετά από 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Νορβηγός, ωστόσο, φαίνεται αρκετά φιλόδοξος για το μέλλον των «κανονιέρηδων» αν αναλογιστεί κανείς τη θέση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, ο 22χρονος μέσος μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχει με το σύλλογο του Λονδίνου:

«Να ανεβάσουμε την ομάδα στη βαθμολογία, κοντά στις πρώτες θέσεις και να παλέψουμε για να παίξουμε στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε τίτλους. Πιστεύω αυτή τη σεζόν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Έπειτα, με τον καιρό ελπίζουμε να κατακτήσουμε τρόπαια, το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα, μέσα σε 2 χρόνια», ήταν τα φιλόδοξα λόγια του Μαρτίν Όντεγκααρντ.

Στράτος Μαρίνος