Το χατ-τρικ του Ρονάλντο την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τη Νιούκαστλ (vid)

Ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Όλντ Τράφορντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νιούκαστλ, την οποία διέλυσε την τελευταία φορά που βρέθηκε στο δρόμο του.



Το χατ-τρικ του Ρονάλντο την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τη Νιούκαστλ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται σήμερα την Νιούκαστλ (11/09, 17:00) με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην επιστροφή του στο Όλντ Τράφορντ έπειτα από 12 χρόνια.

Οι «καρακάξες» έχουν πολύ άσχημες μνήμες από την τελευταία φορά που ο Πορτογάλος επιθετικός έπαιξε αντιμέτωπός  τους στο «θέατρο των ονείρων», αφού δεν τους άφησε κανένα περιθώριο να αντιδράσουν.

Ο CR7 αντιμετώπισε τελευταία φορά τη Νιούκαστλ εντός έδρας στις 12 Ιανουαρίου του 2008 και μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ, το πρώτο της καριέρας του και το μοναδικό με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και σήμερα θα ήθελε πολύ να το επαναλάβει.

Η Γιουνάιτεντ φιλοδώρησε με 6 γκολ (όλα στο δεύτερο ημίχρονο) την ανήμπορη να αντιδράσει, Νιούκαστλ και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη βοήθησαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς.

Στράτος Μαρίνος