Η FIFA διόρθωσε το μπάχαλο και παίζουν κανονικά οι «τιμωρημένοι» διεθνείς

Αφού κατέστη αντιληπτό πως ήταν μια τεράστια υπερβολή η επιβολή τιμωρίας πέντε ημερών για τους διεθνείς που δεν ταξίδεψαν με τις εθνικές τους ομάδες λόγω του κορονοϊού και της καραντίνας που θ' ακολουθούσε, η FIFA αποφάσισε να τους επιτρέψει ν' αγωνιστούν κανονικά με τους συλλόγους τους στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Η FIFA διόρθωσε το μπάχαλο και παίζουν κανονικά οι «τιμωρημένοι» διεθνείς

Το μέγα μπάχαλο που είχε προκληθεί τις προηγούμενες μέρες για 11 ποδοσφαιριστές του κορυφαίου πρωταθλήματος, ξεκαθάρισε και όλοι τους είναι διαθέσιμοι για τους προπονητές τους σε αυτό το αγωνιστικό τριήμερο της Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Βραζιλία ήταν η χώρα που έφερε τις περισσότερες «τιμωρίες» στην κατηγορία με τους Φαμπίνιο, Φιρμίνο και ¶λισον της Λίβερπουλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Έντερσον της Σίτι, Φρεντ της Γιουνάιτεντ, Ραφίνια της Λιντς και Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι να δέχονται την πενθήμερη «αποβολή».

Οι υπόλοιποι παίκτες που είχαν τιμωρηθεί ήταν οι Ραούλ Χιμένες της Γουλβς που δεν αγωνίστηκε με το Μεξικό, Μιγκέλ Αλμιρόν της Νιούκαστλ που απουσίασε από τα παιχνίδια της Παραγουάης και ο Φρανσίσκο Σιεράλτα της Γουότφορντ που δεν ακολούθησε την αποστολή της Χιλής. 

Έπειτα από τις αντιδράσεις, το μπέρδεμα, τις δηλώσεις των προπονητών που πραγματικά δεν είχαν καμία επίσημη ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές και την αντίληψη των πραγμάτων για την υπερβολή του θέματος, η FIFA αποφάσισε να άρει την τιμωρία των 11 διεθνών παικτών κι εκείνοι πλέον υπολογίζονται κανονικά για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ...

Κώστας Ζάλιαρης