Συνάντηση Σάουθγκεϊτ-Σόλσκιερ για το μέλλον του Γκρίνγουντ στην εθνική Αγγλίας!

Οι δύο τεχνικοί συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρεις μέρες πριν την ανακοίνωση της αποστολής των «τριών λιονταριών» για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ το Σεπτέμβριο και μίλησαν για το μέλλον του 19χρονου Γκρίνγουντ στην εθνική.



Συνάντηση Σάουθγκεϊτ-Σόλσκιερ για το μέλλον του Γκρίνγουντ στην εθνική Αγγλίας!

Το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» επισκέφτηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προκειμένου να συναντηθεί με τον τεχνικό της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, για να συζητήσουν για το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ στην εθνική Αγγλίας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα τρεις μέρες πριν την ανακοίνωση της αποστολής των «τριών λιονταριών» ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022, από την οποία έμεινε εκτός ο 19χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, παρά τα 3 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει πετύχει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο τεχνικοί ποντάρουν πολλά στον νεαρό άσο και συμφώνησαν πως ο παίκτης θα πρέπει να «αναθρέψει» σωστά την διεθνή καριέρα του. Μέρος της συμφωνίας των δύο είναι και η πιθανή μη συμμετοχή του Γκρίνγουντ στο επόμενο διάλειμμα των εθνικών ομάδων, εκεί που η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία και την Ανδόρρα.

Στράτος Μαρίνος