Ακόμα και χωρίς 7 παίκτες η Τότεναμ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Μετά τις τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Νούνο Σάντο να έχει αρκετές απουσίες που μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες.



Ακόμα και χωρίς 7 παίκτες η Τότεναμ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Μετράει τρεις νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και μάλιστα δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ, έχοντας παίξει στην πρεμιέρα με την Μάντσεστερ Σίτι. Η Τότεναμ έχει κάνει μία τρομερή αρχή και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το καλοκαίρι με τον Χάρι Κέιν, δείχνει πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να είναι και λίγο τυχερή καθώς μέχρι στιγμής τα νέα δεν είναι καλά για τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει ακόμα και σε 7 παίκτες για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τους Λο Σέλσο, Ρομέρο και Σάντσεζ να βρίσκονται σε καραντίνα έπειτα από την επιστροφή τους από Αργεντινή και Κολομβία αντίστοιχα. Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισαν και οι Όλιβερ Σκιπ και Ράιαν Σεσενιόν με την ομάδα της Κ21 της Αγγλίας ενώ αμφίβολος είναι και ο Στίβεν Μπέργκβαϊν που ένιωσε ενοχλήσεις με την εθνική Ολλανδίας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σάντο θα πρέπει να είναι ο μικροτραυματισμός του Χιουνγκ-Μιν Σον, με τον Νοτιοκορεάτη να νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά του γάμπα στο παιχνίδι της χώρας του απέναντι στο Ιράκ.

Στην χειρότερη περίπτωση, η Τότεναμ θα αγωνιστεί χωρίς 7 παίκτες, με τους 6 να θεωρούνται βασικοί ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά, τα «σπιρούνια» δεν θα έχουν στην διάθεση τους μόνο τους τρεις Λατινοαμερικάνους.

Στράτος Μαρίνος