Τίμο Βέρνερ: Κατακρίνεται στην Αγγλία, διαψεύδει τους πάντες στην Γερμανία!

Εντυπωσιακός ήταν για ακόμη μία φορά ο Τίμο Βέρνερ με την Εθνική Γερμανίας, με τον επιθετικό της Τσέλσι να σκοράρει τρεις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια, να συμβάλλει σε ακόμη ένα γκολ της χώρας του, και να διαψεύδει κάθε ποδοσφαιρόφιλο που τον κατακρίνει για την… συχνή αστοχία του με την Τσέλσι.



Τίμο Βέρνερ: Κατακρίνεται στην Αγγλία, διαψεύδει τους πάντες στην Γερμανία!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στο διάστημα παρουσίας του στην Premier League, ένιωσε άμεσα πως δεν «δικαιούται» τον χρόνο προσαρμογής των υπολοίπων. Τα κατορθώματά του στην Γερμανία ήταν λίγο-πολύ γνωστά, οι φίλοι της Τσέλσι αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό την άφιξή του στο Βόρειο Λονδίνο, και ο Γερμανός «αναγκάστηκε» άμεσα να τους δικαιώσει.

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως οι αριθμοί του Τίμο Βέρνερ δεν ήταν ικανοποιητικοί. Σκόραρε 12 φορές, μοίρασε 15 ασίστ, και αθροιστικά συμμετείχε σε γκολ των Λονδρέζων είτε με έμμεσο, είτε με άμεσο τρόπο, σχεδόν στο 50% των αναμετρήσεων που έλαβε μέρος (55)!

Παρόλα αυτά, οι χαμένες του ευκαιρίες, η αστοχία που τον διακρίνει σε ορισμένα τελειώματά του και το γεγονός πως βρήκε δίχτυα απέναντι σε καμία ομάδα του Big 6 σε επίπεδο πρωταθλήματος, προξένησαν γκρίνια. Μία διαρκή «μουρμούρα» που ξεκινούσε από τον τρόπο που ολοκλήρωνε τις φάσεις και κατέληγε σε… αδιαφορία, μιας και δεν φημίζεται για τα χιλιόμετρα που καταγράφει.

Παρόλα αυτά, ο Τίμο Βέρνερ παραμένει ανεπηρέαστος, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα του. Δεν έχει βρει δίχτυα στα πρώτα τρία ματς της Τσέλσι, παρόλο που οι «μπλε» έχουν πετύχει έξι γκολ σε 270 αγωνιστικά λεπτά, αλλά με την Εθνική Γερμανίας «αναγεννήθηκε» και πάλι!

Έχει σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια, έχει δώσει μία τελική πάσα και συνεχίζει να «κλείνει τα αυτιά του» στην κριτική, διαψεύδοντας τους φίλους της Τσέλσι που υποστηρίζουν πως το γκολ δεν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του!

Θα καταφέρει λοιπόν ο Βέρνερ να βρει τα πατήματά του με συνέπεια και στην Τσέλσι; Πέρυσι άλλωστε είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στην 5η αγωνιστική απέναντι στην Σαουθάμπτον. Θα μπορέσει να σκοράρει νωρίτερα φέτος και για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι στην Άστον Βίλα; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος