Μπρούνο Φερνάντες: «Με τον Κριστιάνο είμαστε πιο κοντά στους τίτλους»

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Μπρούνο Φερνάντες αναφορικά με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ αλλά και το επικείμενο ντεμπούτο του αυτό το Σάββατο απέναντι στη Νιούκαστλ.



Μπρούνο Φερνάντες: «Με τον Κριστιάνο είμαστε πιο κοντά στους τίτλους»

Ο Φερνάντες γνωρίζει πολύ καλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω της συνύπαρξής τους στην εθνική Πορτογαλίας ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Πορτογάλου στο Μάντσεστερ έπειτα από 12 χρόνια.

Όλοι οι φίλοι των «μπέμπηδων» είναι ενθουσιασμένοι για το πιθανό δεύτερο ντεμπούτο του CR7 με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και το ίδιο είναι και ο Φερνάντες που δεν παρέλειψε να τονίσει την επίδραση που θα έχει ο 36χρονος συμπατριώτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Γνωρίζουμε ότι ο ενθουσιασμός θα είναι πολύ μεγάλος, όλοι γνωρίζουν ότι ο Κριστιάνο επέστρεψε στο σπίτι του. Όλοι είναι πολύ σίγουροι και χαρούμενοι που επέστρεψε, οι παίκτες επίσης.

Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε το στόχο μας, όπως και ο Κριστιάνο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Με τον Κριστιάνο ξέρουμε ότι είμαστε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση τροπαίων».

Στράτος Μαρίνος