Η δαιμονιώδης φόρμα του Φορνάλς ενθουσιάζει τα «σφυριά»

Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας συμμετάσχει σε γκολ σε κάθε αγώνα που έχει αγωνιστεί στη σεζόν 2020-2021, ενθουσιάζοντας τους φίλους της Γουέστ Χαμ.Η δαιμονιώδης φόρμα του Φορνάλς ενθουσιάζει τα «σφυριά»

Για ακόμη μία φορά στη φετινή σεζόν, ο Πάμπλο Φορνάλς γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τη χώρα του καθώς κατάφερε να σκοράρει το πρώτο γκολ της εθνικής Ισπανίας στη νίκη επί του Κοσόβου με 2-0.

Βέβαια, δεν είναι αυτός ο λόγος που όλοι μιλούν για τον Ισπανό εξτρέμ αλλά η δαιμονιώδης φόρμα στην οποία βρίσκεται, έχοντας συμμετάσχει σε γκολ σε οποιοδήποτε παιχνίδι έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Με το γκολ στο Κόσοβο συμπλήρωσε 5 διαδοχικά παιχνίδια που καταφέρνει να είναι μέρος ενός γκολ, έχοντας σκοράρει 3 φορές ενώ έχει καταφέρει να μοιράσει ήδη 2 ασίστ.

Όπως είναι φυσικό, στο Λονδίνο, οι φίλοι της Γουέστ Χαμ δεν θα μπορούσαν να μην είναι ενθουσιασμένοι, βλέποντας την ομάδα τους να έχει μην έχει γνωρίσει την ήττα από τις 9 Μαΐου και τους αστέρες της να διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων.

 

Στράτος Μαρίνος