Εκτός οι Έντερσον και Στέφεν για τη Σίτι, πάει για βασικός ο «τρίτος» Σκοτ Κάρσον!

Οι Έντερσον και Ζακ Στέφεν δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμοι για τον αγώνα απέναντι στη Λέστερ (11/09, 17:00), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι έτοιμος να ρίξει στην μάχη τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, Σκοτ Κάρσον.



Εκτός οι Έντερσον και Στέφεν για τη Σίτι, πάει για βασικός ο «τρίτος» Σκοτ Κάρσον!

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Λέστερ για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο τα προβλήματα στη θέση «1» κάνουν το έργο της ακόμα πιο δύσκολο.

Με τον Έντερσον να είναι τιμωρημένος για 5 ημέρες λόγω της άρνησης των «πολιτών» να τον αποδεσμεύσουν για τα παιχνίδια της Βραζιλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 και τον Ζακ Στέφεν να είναι θετικός στον κορονοϊό, οι λύσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα στερεύουν.

Μοναδική επιλογή για τα γκολπόστ της Σίτι είναι ο τρίτος τερματοφύλακας, Σκοτ Κάρσον που αναμένεται να είναι ο φύλακας-άγγελος της εστίας των «πολιτών» για το παιχνίδι με τις «αλεπούδες».

Ο 36χρονος τερματοφύλακας θα κάνει μόλις την δεύτερη εμφάνισή του για τη Μάντσεστερ Σίτι, με το ντεμπούτο του να έρχεται λίγους μήνες πριν απέναντι στη Νιούκαστλ, αγωνιζόμενος στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.

Στράτος Μαρίνος