Ο Σάουθγκεϊτ υπερασπίστηκε την επιλογή του να μην κάνει αλλαγές (vid)

Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, τα «τρία λιοντάρια» τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς να πραγματοποιήσουν ούτε μία αλλαγή και με βάση το αποτέλεσμα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δέχτηκε αρκετή κριτική, χωρίς ωστόσο να μετανιώνει για την επιλογή του.



Ο Σάουθγκεϊτ υπερασπίστηκε την επιλογή του να μην κάνει αλλαγές (vid)

Η Αγγλία δεν κατάφερε να κάνει το 6 στα 6 στα προκριματικά του Παγκοσμπίου Κυπέλλου του 2022 καθώς το γκολ του Χάρι Κέιν ισοφαρίστηκε από τον Ντάμιαν Σιμάνσκι στο 90+2΄, με την Αγγλία να μην καταφέρνει να εξασφαλίζει από τώρα την πρόκριση για το Κατάρ.

Αρκετή κριτική δέχτηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την επιλογή του να μην πραγματοποιήσει κάποια αλλαγή πριν το γκολ των Πολωνών, ωστόσο δεν μετάνιωσε για την επιλογή του, καθώς πίστευε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν ήθελε να το αλλάξει αυτό.

«Παίζαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», δήλωσε ο τεχνικός των «τριών λιονταριών».

«Σε αυτές τις στιγμές δεν είναι εύκολο να μπεις ως αλλαγή και να βγάλουμε κάποιον έξω, ειλικρινά. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, δεν υπήρχε πρόβλημα, γιατί να το αλλάξουμε αυτό;»

Ο Σάουθγκεϊτ σχεδίαζε να προχωρήσει σε μία αλλαγή στα τελευταία λεπτά όμως η ισοφάριση των Πολωνών άλλαξε τα σχέδιά του.

«Θέλαμε να κάνουμε αλλαγές στο τέλος, αλλά μετά το γκολ δεν μπορούσαμε γιατί θα σπαταλούσαμε χρόνο».

 

Στράτος Μαρίνος