Μετά τη φαρσοκωμωδία στο Βραζιλία - Αργεντινή οι ομάδες της Πρέμιερ παίρνουν τα μέτρα τους

Η Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσει να θέσει βέτο στην ενσωμάτωση των διεθνών παικτών του πρωταθλήματος στις εθνικές ομάδες των χωρών τους αν είναι να παίξουν σε «κόκκινα εδάφη» στη λίστα του Covid, από τον επόμενο μήνα. 



Μετά τη φαρσοκωμωδία στο Βραζιλία - Αργεντινή οι ομάδες της Πρέμιερ παίρνουν τα μέτρα τους

Έπειτα από τα όσα κωμικά συνέβησαν στο Κυριακάτικο ματς της Βραζιλίας με την Αργεντινή, με την είσοδο Αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που το ματς εξελισσόταν, προκειμένου να συλληφθούν οι Λο Σέλσο, Ρομέρο, Μπουέντια και Μαρτίνες αφού φέρονταν να μην έχουν τηρήσει την καραντίνα, η Πρέμιερ Λιγκ θέλει να προλάβει το κάθε επόμενο τέτοιο περιστατικό. 

Οι Λο Σέλσο και Ρομέρο τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από την Τότεναμ, οι Μαρτίνες και Μπουέντια ουσιαστικά έφυγαν από την Αγγλία για να παίξουν με την «αλμπισελέστε» παρά την σύσταση της Πρέμιερ να μην ταξιδέψουν και όλο το μπάχαλο που ξέσπασε την Κυριακή έγινε αντικείμενο ενασχόλησης από τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο. 

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος θέλει πλέον να λάβει τα μέτρα της ενόψει του επόμενου μήνα και των νέων αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων και θα ψάξει τρόπο να μπλοκάρει την ενσωμάτωση των διεθνών παικτών αν πρόκειται να παίξουν σε «κόκκινες χώρες». 

Κώστας Ζάλιαρης