«Μπλόκο» της Γιουνγκ Μπόις στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ!

Απίθανο μοιάζει το σενάριο να καταφέρουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας τους οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την απόφαση της UEFA για μετακινήσεις οπαδών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.



«Μπλόκο» της Γιουνγκ Μπόις στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ!

Άσχημα τα νέα για τους Βρετανούς φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δύσκολα θα καταφέρουν να δουν από κοντά την αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη, σε έναν αγώνα που μπορεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Η UEFA, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της χθες (06/09), θα επιτρέψει τους φιλοξενούμενους οπαδούς στα παιχνίδια των διοργανώσεών της, αρκεί να είναι εναρμονισμένοι με τους κανονισμούς που ισχύουν στην κάθε χώρα αναφορικά με τον κορονοϊό.

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση διότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού του NHS δεν αναγνωρίζεται από το υγειονομικό σύστημα της Ελβετίας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο οι Βρετανοί φίλαθλοι.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει να δει στο γήπεδο τους φίλους της που μένουν στην Ελβετία για να την υποστηρίξουν στο εναρκτήριο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος