Εθνική Αγγλίας: Ευκαιρία για τους νέους, ξεκούραση για τους παλιούς το παιχνίδι με την Ανδόρρα

Το παιχνίδι εναντίον της Ανδόρρας είναι η τέλεια περίσταση ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τη βασική ενδεκάδα.



Εθνική Αγγλίας: Ευκαιρία για τους νέους, ξεκούραση για τους παλιούς το παιχνίδι με την Ανδόρρα

Μετά την επιβλητική νίκη της Πέμπτης απέναντι στην Ουγγαρία, τα «τρία λιοντάρια» ταξιδεύουν πίσω στο Γουέμπλεϊ για έναν αγώνα κόντρα στην Ανδόρρα (05/09, 19:00).

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και ενόψει και του ταξιδιού στην Πολωνία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι πιθανό να πραγματοποιήσει εκτενές ροτέισον, ξεκουράζοντας αρκετούς παίκτες της βασικής ενδεκάδας.

Στη θέση τους θα αγωνιστούν οι «νέοι» που απόψε έχουν μια ευκαιρία να αποδείξουν πως η κλήση τους στην εθνική πρέπει να γίνει «ρουτίνα» και όχι κάτι το προσωρινό. Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να κερδίσουν οι Πάτρικ Μπάμφορντ στην παρθενική του συμμετοχή με την εθνική Αγγλίας και ο Τζέσε Λίνγκαρντ που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Ακόμα και ένας εκ των Νικ Πόουπ και Σαμ Τζόνστοουν είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον «ρέκορντμαν» Τζόρνταν Πίκφορντ με τα «τρία λιοντάρια» να θέλουν να κατακτήσουν την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Στράτος Μαρίνος