Ικανοποίηση στην Τότεναμ για την συμφωνία με τον Παπέ Σαρ - «Είναι από τους πιο ταλαντούχους στην Ευρώπη»!

Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις της Τότεναμ, αναφορικά με την συμφωνία της ομάδας με τον Παπέ Σαρ, με το νεαρό πρώην αμυντικό μέσο της Μετς να φημολογείται πως αποτελεί το μέλλον του συλλόγου!



Ικανοποίηση στην Τότεναμ για την συμφωνία με τον Παπέ Σαρ  - «Είναι από τους πιο ταλαντούχους στην Ευρώπη»!

Επρόκειτο σαφώς για μία υπόθεση που δεν απαίτησε ιδιαίτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει. Η Τότεναμ γνώριζε τι κερδίζει, σε περίπτωση που ο Παπέ Σαρ συμφωνούσε να ενταχθεί στο ρόστερ της, ακόμη και από την επόμενη σεζόν, ο 18άχρονος ποδοσφαιριστής, όπως ήταν αναμενόμενο, ήθελε να υπογράψει με μία ομάδα τέτοιου μεγέθους, και η Μετς δεν θα προέβαλλε καμία αντίσταση, σε περίπτωση που ικανοποιούνταν οι οικονομικές της απαιτήσεις.

Κάπως έτσι ο Παπέ Σαρ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύνολο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, αλλά παρέμεινε στην Γαλλία, προκειμένου να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Ωστόσο, η ικανοποίηση για το αίσιο τέλος της εν λόγω υπόθεσης, είναι διάχυτη στις τάξεις της Τότεναμ, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Φάμπιο Παρατίσι, να δηλώνει αναφορικά με την υλοποίηση των διαπραγματεύσεων με τον Παπέ Σαρ:

«Νομίζω ότι υπογράψαμε με έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης. Ο Παπέ Σαρ είναι εξαιρετική μεταγραφή. Σχεδιάζουμε το μέλλον. Σε όλη την Ευρώπη συζητούν για τον Παπέ, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν αλλά θα αγωνιστεί στην Τότεναμ»!

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ