Ο Ζιγιέχ δεν κλήθηκε στην εθνική λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς (pic)

Ο Χακίμ Ζιγιέχ δεν θα αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ καθώς ο προπονητής του δεν τον κάλεσε για τα παιχνίδια με Σουδάν και Γουινέα.



Ο Ζιγιέχ δεν κλήθηκε στην εθνική λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς (pic)

Εκτός εθνικής Μαρόκου τέθηκε ο Χακίμ Ζιγιέχ από τον προπονητή του λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του Μαροκινού στα φιλικά παιχνίδια του Ιουνίου κόντρα σε Γκάνα και Μπουργκίνα Φάσο.

Ο άσος της Τσέλσι φαίνεται πως αφού πρώτα έφτασε αργοπορημένος, αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον της Γκάνας, δηλώνοντας πως είναι τραυματίας ωστόσο το ιατρικό τιμ του Μαρόκου είχε άλλη άποψη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους «μπλε» σχολίασε τη μη επιλογή του για τους αγώνες των προκριματικών με ένα στόρι στο Instagram που είχε ένα emoji που γελάει, σατιρίζοντας προφανώς τα όσα έπραξε ο προπονητής του, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Με τη σειρά του, ο Βόσνιος τεχνικός δήλωσε το εξής για την απόφασή του:

«Η συμπεριφορά του στους δύο τελευταίους αγώνες, ειδικά στον τελευταίο, δεν ήταν αυτή ενός παίκτη της εθνικής ομάδας ο οποίος ως ηγέτης στην ομάδα πρέπει να είναι θετικό πρότυπο.

Έφτασε αργά και μετά από αυτό αρνήθηκε ακόμη και να εργαστεί. Για μένα, η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα, κανείς δεν μπορεί να την κρατήσει όμηρο.», ήταν τα λεγόμενα του Χαλίλχοτζιτς.

Στράτος Μαρίνος