Ντι Μαρία: «Μου μιλούσαν για το 7 στη Γιουνάιτεντ αλλά ήταν απλά μια φανέλα...»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανέφερε πως ουδέποτε κατάλαβε γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από τη φανέλα με το 7 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε πως του μιλούσαν συνεχώς γι' αυτό το νούμερο όταν πήγε στους «κόκκινους διαβόλους» και χαρακτήρισε τον Λουίς Φαν Χάαλ ως τον χειρότερο προπονητή που είχε ποτέ στην καριέρα του. 



Ντι Μαρία: «Μου μιλούσαν για το 7 στη Γιουνάιτεντ αλλά ήταν απλά μια φανέλα...»

Ο Ντι Μαρία ούτε που θέλει να θυμάται την θητεία (2014-2015) του στους «κόκκινους διαβόλους» όπου προκάλεσε ενθουσιασμό η μεταγραφή του αλλά τα πάντα πήγαν θεόστραβα κι έτσι η αποχώρηση ήταν άμεση δίχως τον παραμικρό αντίκτυπο...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, έδειξε πως ο ντόρος γύρω από πράγματα που θεωρούν σημαντικά στην Γιουνάιτεντ, δεν τον αγγίζουν, λέγοντας:

«Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα γιατί θεωρούν τόσο σημαντικό το “7” στη φανέλα. Είναι απλά μια φανέλα. Μου μιλούσαν συνέχεια για το νούμερο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Το πρόβλημά μου στη Γιουνάιτεντ ήταν ο Φαν Χάαλ. Ήταν ο χειρότερος προπονητής που θα μπορούσα να έχω. Μπορεί να είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι και την επόμενη μέρα εκείνος να ήθελε να μου δείξει τις κακές πάσες που έκανα στο ματς».

Κώστας Ζάλιαρης