Ο Ρονάλντο νίκησε μόνος του την Ιρλανδία και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών! (vid)

Μπορεί να αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι και η Ιρλανδία να προηγήθηκε στο ημίχρονο, όμως ο CR7 με δύο δικά του τέρματα ανέτρεψε το σκορ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.



Ο Ρονάλντο νίκησε μόνος του την Ιρλανδία και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών! (vid)

O CR7 τα κατάφερε και πάλι και με δύο προσωπικά του τέρματα ανέτρεψε το σκορ για την Πορτογαλία, ξεσηκώνοντας τους συμπατριώτες του αλλά και τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ανυπομονούν να τον παρακολουθήσουν με τη φανέλα της ομάδας τους.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αστόχησε σε πέναλτι στο 11ο λεπτό και είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με το γκολ του αμυντικού της Σέφιλντ Γιουνάιτετν, Τζον Ίγκαν.

Όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 89ο λεπτό πήδηξε ψηλότερα όλων και με δυνατή κεφαλιά σκόραρε το γκολ-νούμερο  «110» με τη φανέλα με το εθνόσημο ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων ξεπερνώντας τα τέρματα του Ιρανού θρύλου Αλί Νταεϊ.

Ο 36χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σταμάτησε εκεί και με ακόμα μία κεφαλιά στο 90+6΄ανέτρεψε το σκορ και έδωσε στην Πορτογαλία τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Μάλιστα, τα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο καθιστούν την Ιρλανδία την 45η διαφορετική χώρα που σκοράρει απέναντι ο Πορτογάλος.

 
 

 


Στράτος Μαρίνος