Θα γονατίσουν και στην Ουγγαρία οι Άγγλοι διεθνείς!

Παρά το φόβο της αντίδρασης των Ούγγρων οπαδών, τα «τρία λιοντάρια» θα γονατίσουν ενάντια στο ρατσισμό και τις διακρίσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στον αθλητισμό.



Θα γονατίσουν και στην Ουγγαρία οι Άγγλοι διεθνείς!

Οι Ούγγροι οπαδοί δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά και το έκαναν ξεκάθαρο κατά τη διάρκεια του Euro 2020. Ρατσιστικά συνθήματα και πανό ήταν λίγες από τις «ομορφιές» των οπαδών που γέμισαν ασφυκτικά του Πούσκας Αρένα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη (02/09, 21.45) η Αγγλία φιλοξενείται από την Ουγγαρία για το τέταρτο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και οι Άγγλοι διεθνείς αποφάσισαν πως θα γονατίσουν παρά τις αντιδράσεις των Ούγγρων οπαδών.

Όπως έκανε γνωστό ο Κάλβιν Φίλιπς, τα «τρία λιοντάρια» γνωρίζουν για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουγγαρία ωστόσο δεν σκοπεύουν να σταματήσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να σταματήσουν οι φυλετικές διακρίσεις στον αθλητισμό.

Παρά την τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που δέχτηκαν οι Ούγγροι στο Euro για τα εμετικά σχόλια και πανό που αναρτήθηκαν, το Πούσκας Αρένα αναμένεται να είναι γεμάτο καθώς η τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομοσπονδία της Ουγγαρίας δεν έχει ισχύ στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στράτος Μαρίνος