Έμεινε ελεύθερος και ευχαρίστησε την Τότεναμ ο Οριέ (pics)

Τα «σπιρούνια» και Σερζ Οριέ αποφάσισαν από κοινού τη λήξη της συνεργασίας τους, με τον 28χρονο μπακ να αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.



Έμεινε ελεύθερος και ευχαρίστησε την Τότεναμ ο Οριέ (pics)

Λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, η Τότεναμ έλυσε από κοινού το συμβόλαιο του Σερζ Οριέ με την ομάδα και πλέον ο Ιβοριανός μπακ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 Ο 28χρονος μπακ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και μετά την έλευση του Έμερσον Ρόγιαλ αποφασίστηκε η αποχώρηση του από τα «σπιρούνια» έπειτα από τέσσερα χρόνια παραμονής στην ομάδα.

Ο Οριέ, που πραγματοποίησε 110 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ βρίσκοντας δίχτυα 8 φορές και μοιράζοντας 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις , αποχαιρέτησε την ομάδα που τον εμπιστεύθηκε από το 2017 όταν και μεταγράφηκε από την Παρί έναντι 25 εκατ. ευρώ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ιβοριανός ευχαρίστησε την Τότεναμ για όσα του έχει προσφέρει:

«Απήλαυσα τον χρόνο μου στην Τότεναμ και θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο και τους οπαδούς αλλά πλέον νιώθω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε κάποια άλλη πρόκληση.»

 

Στράτος Μαρίνος