Κριστιάνο: «Η Γιουνάιτεντ πάντοτε είχε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοινώθηκε επίσημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί της Τρίτης έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, μίλησε για την αγάπη που τρέφει προς το κλαμπ και την αγωνία του να ξαναπαίξει μπροστά στον κόσμο του συλλόγου στο «Ολντ Τράφορντ». 



Κριστιάνο: «Η Γιουνάιτεντ πάντοτε είχε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου»

Ο CR7 αποχώρησε από την Γιουβέντους έπειτα απόα μια τριετία επιτυχημένης θητείας και επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τον «έψησαν» οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Μπρούνο Φερνάντες. 

Την περασμένη Παρασκευή οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» έναντι 15+8 εκατομμυρίων ευρώ, την Δευτέρα ο Κριστιάνο πέρασε τα ιατρικά τεστ και την Τρίτη ανακοινώθηκε, στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού. 

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντοτε είχε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και είμαι ευγνώμων από τα μηνύματα που δέχθηκα έπειτα από την ανακοίνωση της Παρασκευής. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο Ολντ Τράφορντ και να ξαναδώ τους οπαδούς. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα μετά τα ματς των εθνικών και ευελπιστώ να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» ήταν τα λόγια του. 

Κώστας Ζάλιαρης