Τόμσον: «Δεν θα φταίει ο Τζέραρντ»

Ο βετεράνος αρχηγός της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμσον, μιλώντας στα βρετανικά Μέσα, υποστήριξε πως σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα του λιμανιού ο Στίβεν Τζέραρντ, δεν θα πρέπει να του καταλογιστούν ευθύνες. Οι «σειρήνες» συνεχίζουν να ηχούν στα αυτιά του Άγγλου διεθνή, ενώ η μεταγραφική περίοδος είναι προ των πυλών.



Τόμσον: «Δεν θα φταίει ο Τζέραρντ»

Η επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο να συνεργαστεί με τον Τζέραρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένη, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού. Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην βοηθός προπονητή, Φιλ Τόμσον, έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, σχολίασε την κατάσταση του συλλόγου και έκανε ειδική αναφορά στην απόφαση που θα πάρει ο Στίβεν Τζέραρντ το καλοκαίρι. «Είναι πολύ δύσκολο να μείνει. Πάντως, αν αποφασίσει να συνεχίσει στην ομάδα, θα χαρώ πολύ. “Πατάει” τα 30 την επόμενη εβδομάδα και αν αποφασίσει να αποχωρήσει, η Λίβερπουλ θα αναγκαστεί να προχωρήσει και χωρίς αυτόν» υπογράμμισε ο Τόμσον.

«Ο Τζέραρντ έχει κρατήσει στους ώμους του τη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια. Ήταν εκεί όταν ήμουν βοηθός προπονητή του Ζεράρ Ουγιέ, αλλά και μέχρι στιγμής με τον Ράφα Μπενίτεθ. Πιστεύω πως θα είναι αρκετά δύσκολο να τον μεταπείσεις αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα» συμπλήρωσε.