Κέιν, η πρώτη... εξιλέωση (vids)

Την Τετάρτη ανακοίνωσε την παραμονή του στην Τότεναμ και την Πέμπτη έβαλε την ομάδα στους ομίλους του Conference League της UEFA. Ο Χάρι Κέιν πέτυχε τα πρώτα του γκολ για τη φετινή σεζόν ώστε η ομάδα του να μη διατρέξει κινδύνους και να φτάσει εύκολα στο τελικό 3-0 επί της Πάσος Φερέιρα, στον επαναληπτικό των Playoffs της προκριματικής φάσης. 



Κέιν, η πρώτη... εξιλέωση (vids)

Ο Κέιν που είχε αγωνιστεί για λίγα λεπτά και στο 1-0 επί της Γουλβς το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, έχοντας πλέον αποφασίσει ότι και φέτος θα βρίσκεται στην Τότεναμ, ξεκίνησε το σκοράρισμα. 

Στο 9ο λεπτό από ωραία ασίστ του Μπράιαν Χιλ άνοιξε το σκορ από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, ενώ, στο 35' βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να πάρει «ριμπάουντ» και να διπλασιάσει τα τέρματα των «σπιρουνιών». 

Η Πάσος Φερέιρα που είχε επικρατήσει 1-0 πριν από μια εβδομάδα είδε το αβαντάζ της να εξανεμίζεται από την ποιότητα του Άγγλου στράικερ. 

Στο δεύτερο μέρος ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 70' και με την εύνοια μιας κόντρας σε κεφάλι αμυνόμενου... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης