Ο Μέσι κόντρα στον Πεπ, ζόρισε το γκρουπ της Λίβερπουλ!

Η νέα συνάντηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν στους φετινούς ομίλους ξεχωρίζει για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2021-2022! Με Πεπ και ενδεχομένως Κριστιάνο, απένατι σε Ράμος και Μέσι οι «πολίτες»! Σε έναν από τους πιο δυνατούς ομίλους συμμετέχει η Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οφείλουν να δείξουν τη δυναμική τους.



Ο Μέσι κόντρα στον Πεπ, ζόρισε το γκρουπ της Λίβερπουλ!

Η Σίτι που προσπαθεί να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από τα ημιτελικά της περασμένης διοργάνωσης. Αυτή τη φορά, όμως, οι Παριζιάνοι θα έχουν και τον Λιονέλ Μέσι μαζί τους! Και ο Αργεντινός θα κοντραριστεί με τον άνθρωπο παρέα με τον οποίο μεγαλούργησε, τον Πεπ Γκουαρδιόλα... Και η δυναμική Λειψία μαζί τους στον Α' όμιλο όπως έβγαλε η κληρωτίδα, η Μπριζ ολοκλήρωσε τον όμιλο.

Η Λίβερπουλ θα έχει την ευκαρία να πάρει εκδίκηση από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον αποκλεισμό στους «16» της σεζόν 2019-2020, όταν τότε στο τελευταίο ματς με κόσμο πριν την τεράστια έξαρση του κορονοϊού οι «ροχιμπλάνκος» έγιναν... πορθητές του «Άνφιλντ». Η Πόρτο που πέρυσι η αλήθεια είναι ότι ζόρισε την Τσέλσι όταν συναντήθηκαν στα νοκ-άουτ, θα παίξει και φέτος με αγγλική ομάδα αφού βρέθηκε στον όμιλο της Λίβερπουλ. Η προσθήκη της εντυπωσιακής Μίλαν του Στέφανο Πιόλι από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας έκανε τον όμιλο... φωτιά για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον 6ο όμιλο συναντά τη Βιγιαρεάλ που μόλις πριν από μερικούς μήνες της στέρησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» θριάμβευσε στον μεγάλο τελικό και με τον master Ουνάι Έμερι κατέκτησε τον τίτλο. Η μαχητική Αταλάντα θα βρεθεί μαζί τους στο γκρουπ δίνοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό τον όμιλο, όπου προστέθηκε από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας και η Γιούνγκ Μπόις.

Με την Γιουβέντους κληρώθηκε η Τσέλσι στον 8ο όμιλο, με τους «μπλε» και τη «Γηραιά Κυρία» στη θεωρία να είναι τα απόλυτα αφεντικά για τις δύο πρώτες θέσεις και την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Μαζί τους βρίσκεται η Ζενίτ, στην έδρα της οποίας, φυσικά, στην Αγία Πετρούπολη, θα γίνει ο φετινός μεγάλος τελικός, ενώ και η Μάλμε συμπεριλήθηκε σε αυτό το γκρουπ.Αναλυτικά:

1ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία, Μπριζ

2ος όμιλος: Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Πόρτο, Μίλαν

3ος όμιλος: Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Άγιαξ, Μπεσίκτας

4ος όμιλος: Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σερίφ Τιρασπόλ

5ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου

6ος όμιλος: Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αταλάντα, Γιούνγκ Μπόις

7ος όμιλος: Λιλ, Σεβίλλη, Ζάλτσμπουργκ, Βόλφσμπουργκ

8ος όμιλος: Τσέλσι, Γιουβέντους, Ζενίτ, Μάλμε

 

 

Κώστας Ζάλιαρης