Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ

Η κλήρωση για τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19.00 ώρα Ελλάδος με την Πρέμιερ Λιγκ να εκπροσωπείται από τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ.



Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ

Ώρα κλήρωσης για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που την περυσινή χρονιά εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος για την κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι, την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πλασαρίστηκαν στις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα γκρουπ δυναμικότητας των αγγλικών ομάδων

Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι αλλά και η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας σε αντίθεση με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα επιλεχθούν από το δεύτερο.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των αγγλικών ομάδων

Οι όμιλοι περιέχουν μία ομάδα από κάθε γκρουπ δυναμικότητας.

Για τις Τσέλσι και Σίτι που βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγουν τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ όμως θα είναι διαθέσιμες για να κληρωθούν με κάποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν που βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Αντίθετα θα είναι τα πράγματα για τις Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ καθώς θα βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Γκρουπ 1: Τσέλσι, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Λιλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Γκρούπ 2: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη, Ντόρτμουντ

Γκρουπ 3: Πόρτο, Άγιαξ, Λειψία, Μπενφίκα, Αταλάντα, Ζενίτ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ζάλτσμουργκ

Γκρουπ 4: Μπεσίκτας ,Ντιναμό Κιέβου, Κλαμπ Μπριζ, Γιανγκ Μπόις, Μίλαν, Μάλμε, Βόλφσμπουργκ, Σερίφ Τίρασπολ

 

 

Στράτος Μαρίνος