Βάρντι: «Θα μείνω στη Λέστερ μέχρι το τέλος της καριέρας μου»

«Αλεπού» για πάντα θα παραμείνει ο Τζέιμι Βάρντι όπως δήλωσε σε γνωστό τηλεοπτικό σόου στην Αγγλία καθώς δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα ή το ενδιαφέρον του Big-6.



Βάρντι: «Θα μείνω στη Λέστερ μέχρι το τέλος της καριέρας μου»

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι μια τρελή προσωπικότητα και δεν το κρύβει. Όταν όμως μιλάει για το μέλλον του γίνεται ένας σοβαρός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που δεν φοβάται να μιλήσει ειλικρινά.

Σε γνωστό τηλεοπτικό σόου στην Αγγλία, όταν ο επιθετικός της Λέστερ ρωτήθηκε αν ποτέ θα υπόκυπτε στο ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ, εκείνος έδωσε μία απάντηση που εξέπληξε τους τηλεθεατές.

«Δεν θα έφευγα ποτέ. Θα έμενα εδώ μέχρι το τέλος.», απάντησε ο 34χρονος επιθετικός των «αλεπούδων» ενθουσιάζοντας το κοινό αλλά και ολόκληρο τον κόσμο της Λέστερ.

Μετά τη σεζόν 2015-2016 όπου η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας, ο Βάρντι είχε απορρίψει την πρόταση της  Άρσεναλ και παρέμεινε στην ομάδα που τον εμπιστεύθηκε όταν ακόμη αυτός αγωνιζόταν στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Πλέον, ο Βάρντι μετράει 355 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τις «αλεπούδες» έχοντας σκοράρει 148 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 61 ασίστ, αριθμοί που σίγουρα θα μεγαλώσουν εφόσον ο Άγγλος επιθετικός κρατήσει την υπόσχεσή του.

Στράτος Μαρίνος