Το «γκελ» του Σνάιντερ
Αυτή τη φορά ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν έκανε γκελ με μπάλα, αλλά έχει κάνει το μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο england365.gr να είναι χαρακτηριστικά. Ο Ολλανδός μέσος φαντάζει ως εκείνος που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην ερώτηση: «Ποια από τις μεταγραφές που… οριακά δεν ολοκληρώθηκαν θα μπορούσε να αλλάξει σαφώς τα δεδομένα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ;», δεν το σκεφτήκατε και πολύ. Η απόκτηση του ηγέτη της Ίντερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ θα μπορούσε να αλλάξει κατά πολύ τις πιθανότητες των φαβορί για το πρωτάθλημα.
Στη δεύτερη θέση ο Κακά, που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την Άρσεναλ μετά τις απώλειες του καλοκαιριού. Ακολουθεί ο Μόντριτς στην Τσέλσι που ωστόσο απέκτησε παίκτες στο χώρο του κέντρου και ακολουθεί ο Ντιαρά στην Τότεναμ. Η Λίβερπουλ και η Σίτι δεν χάσανε κάποιον μεγάλο στόχο που έμεινε στα χαρτιά μιας και ενισχύθηκαν ιδιαίτερα με παίκτες που θέλανε.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Γουέσλεϊ Σνάιντερ σε Μαν.Γιουνάιτεντ 44%
Κακά (δανεικός) σε Άρσεναλ 32%
Λούκα Μόντριτς σε Τσέλσι 21%
Λασανά Ντιαρά σε Τότεναμ 2%