Αισιοδοξία για την παραμονή του Κέιν στην Τότεναμ

Στην Αγγλία πιστεύουν πως ο Κέιν θα παραμείνει στη στα «σπιρούνια» καθώς η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και τα περιθώρια στενεύουν για τη Μάντσεστερ Σίτι.



Αισιοδοξία για την παραμονή του Κέιν στην Τότεναμ

Παραμονή του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ «βλέπουν» τα βρετανικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, ο Άγγλος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail υπογραμμίζει πως μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με μόλις μία εβδομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ντάνιελ Λίβι θέλει μία πρόταση ύψους 150 εκατ. λιρών ενώ η τελευταία πρόταση της Σίτι έφτανε τις 100 εκατ. λίρες, με μόλις τις 75 να θεωρούνται σίγουρα χρήματα (25 εκατ. λίρες ως μπόνους). Μέσα στις επόμενες μέρες, οι «πολίτες» αναμένονται να επιστρέψουν με μία νέα βελτιωμένη πρόταση ωστόσο, είναι δύσκολο να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ντάνιελ Λίβι, που μοιάζει πεπεισμένος να κρατήσει τον Χάρι Κέιν στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο 28χρονος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τα "σπιρούνια" αν και επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς.

Στράτος Μαρίνος