Στηρίζει τον Αρτέτα η Άρσεναλ

Ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει να έχει την στήριξη της διοίκησης των «κανονιέρηδων» παρά τις απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.



Στηρίζει τον Αρτέτα η Άρσεναλ

Δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Μικέλ Αρτέτα από την Άρσεναλ και αυτό φαίνεται από τη στάση της διοίκησης. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ακόμη τη στήριξη της ομάδας παρά τις απογοητευτικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο συνδυασμός της περυσινής σεζόν, όπου οι «κανονιέρηδες» έμειναν εκτός Ευρώπης αλλά και του κακού ξεκινήματος φέτος, έμοιαζε αρκετός για να γίνει η αιτία απόλυσης του  Αρτέτα, όμως η διοίκηση φαίνεται να τον εμπιστεύεται αφού πιστεύει πως οι κακές εμφανίσεις στα παιχνίδια με Μπρέντφορντ και Τσέλσι οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και στις απουσίες λόγω Covid-19.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Αρτέτα μετά το παιχνίδι με τους «μπλε», του έλειπαν 9 παίκτες λόγω του κορονοϊού, ανάμεσα τους και οι Γουάιτ, Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του έτσι ώστε να δικαιολογήσει τα 125 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Στράτος Μαρίνος