Περιμένει κίνηση της Τότεναμ για τον Αντάμα Τραορέ η Γουλβς, αν αποχωρήσει ο Κέιν!

Τις εξελίξεις στο θέμα του Χάρι Κέιν παρακολουθεί η Γουλβς, η οποία αναμένει πρόταση της Τότεναμ για τον Αντάμα Τραορέ, σε περίπτωση που ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας δεν παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο για τη νέα σεζόν.



Περιμένει κίνηση της Τότεναμ για τον Αντάμα Τραορέ η Γουλβς, αν αποχωρήσει ο Κέιν!

Μόνο αδιάφορες δεν φαίνεται να περνούν οι εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ για την Γουλβς, με τους «λύκους» να θεωρούν πως μπορούν να βγουν ευνοημένοι από την εν λόγω υπόθεση, σε περίπτωση που ο Ντάνιελ Λίβι αποφασίσει εν τέλει να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Και αυτό διότι, η Τότεναμ, αν γίνει αυτό, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Αντάμα Τραορέ να εμφανίζεται ως βασικός μεταγραφικός στόχος, και η Γουλβς δεν θα είχε θέμα να τον παραχωρήσει, σε περίπτωση που οι απαιτήσεις της καλυφθούν, με ένα ποσό της τάξης των 45 εκατομμυρίων λιρών.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνεργαστεί με το Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στα 131 από τα 199 ματς που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των «λύκων», με τον Πορτογάλο προπονητή να μην τον έχει… ξεχάσει!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ