Αμερικάνος επιχειρηματίας αγόρασε μετοχές της Κρίσταλ Πάλας έναντι 87.5 εκατομμύριων λιρών

Ο Τζον Τέξτορ είναι ο νεότερος μέτοχος που «μπαίνει» στην Κρίσταλ Πάλας και τα χρήματα που επένδυσε στην ομάδα θα χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές, στις ακαδημίες και στη μείωση του χρέους της ομάδας.



Αμερικάνος επιχειρηματίας αγόρασε μετοχές της Κρίσταλ Πάλας έναντι 87.5 εκατομμύριων λιρών

Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να χαμογελάει από εδώ και στο εξής καθώς η επένδυση που έκανε ο νέος συμμέτοχος στην ομάδα θα μπορέσει να τη βοηθήσει σε πολλούς τομείς που της χρειάζεται.

Ο Τζον Τέξτορ είναι ο τελευταίος μέτοχος στην ομάδα των «αετών», μετά τους Τζος Χάρις, Ντέιβιντ Μπλίτζερ και τον πρόεδρο Στιβ Πάρις, καθώς αγόρασε περίπου το 18% των μετοχών της ομάδας έναντι 87.5 εκατομμυρίων λιρών. Αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν την ομάδα να μειώσει κατά 50 εκατ. λίρες το χρέος της ενώ αρκετά από αυτά θα χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές αλλά και στις ακαδημίες.

Η Κρίσταλ Πάλας γνωρίζοντας πως θα υπάρξει οικονοιμική ενίσχυση, είχε «κλείσει» εκ των προτέρων τους Μαρκ Γκουέχι και Γιόακιμ Άντερσεν για περίπου 35 εκατ. λίρες και πλέον έχει δώσει τα ηνία της ομάδας στον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Πατρίκ Βιεϊρά με στόχο να γίνει πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος