Το παλεύει πολύ για Λαουτάρο η Τότεναμ, θέλει και ο παίκτης!

Η Τότεναμ κάνει μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες. Η Ίντερ μετά την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου το σκέφτεται πολύ καλά για το ποσό που θα ζητήσει κι αν τελικά θα παραχωρήσει τον Αργεντινό, ο παίκτης θέλει να παίξει μαζί με τους Λο Σέλσο και Ρομέρο, ενώ, η πρόταση των 70 εκατομμυρίων που φέρεται να έχει κατατεθεί από τους Λονδρέζους μάλλον δεν είναι αρκετή. 



Το παλεύει πολύ για Λαουτάρο η Τότεναμ, θέλει και ο παίκτης!

Τα «σπιρούνια» θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο «μπαμ» αυτές τις μέρες, με την Ίντερ όμως να βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση. 

Η κάκιστη κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου του Μιλάνου δεν... σώζεται μονάχα με τα 115 εκατομμύρια ευρώ του Λουκάκου που επιστρέφει στην Τσέλσι. 

Η Τότεναμ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 70 εκατομμυρίων, οι πληροφορίες από τον διεθνή Τύπο δεν συμφωνούν ως προς την αποδοχή ή όχι της προσφοράς από τους «νερατζούρι», ωστόσο, ο Λαουτάρο φέρεται να θέλει να παίξει στο λονδρέζικο κλαμπ. 

Μάλιστα, γίνεται λόγος για προσπάθεια των Λο Σέλσο και Ρομέρο να τον πείσουν να φτιάξουν αργεντίνικο παρεάκι στα «σπιρούνια», την ώρα που ο κόσμος της Ίντερ ήδη «βράζει» για την πώληση του «Ρομ». 

Κώστας Ζάλιαρης