Ρόι Κιν: «Είναι… λίγος ο Άκε για την Μάντσεστερ Σίτι»

Την άποψη του για τον Νέιθαν Άκε δεν παρέλειψε να εκφράσει ο Ρόι Κιν, μετά το τέλος της πρώτης «επίσημης» αναμέτρησης του αγγλικού πρωταθλήματος για την σεζόν 2021-22. Ο παλαίμαχος χαφ δήλωσε πως ο Άκε δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Λέστερ, στο Community Shield (1-0).  



Ρόι Κιν: «Είναι… λίγος ο Άκε για την Μάντσεστερ Σίτι»

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν του αγγλικού ποδοσφαίρου η Μάντσεστερ Σίτι, με τους περσινούς πρωταθλητές να ηττώνται με 1-0 από την Λέστερ στον τελικό του Community Shield, σε έναν ματς που βεβαίως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τις ομάδες, αλλά σαφώς δίνει έναν τίτλο και μόνο ως αδιάφορο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Κάπως έτσι, ο Ρόι Κιν μετά το σφύριγμα της λήξης φρόντισε να παραθέσει την άποψή του, με τον αγαπημένο, καυστικό τρόπο που τον διακατέχει, «στοχεύοντας» τον αρνητικό πρωταγωνιστή της Μάντσεστερ Σίτι (λόγω του πέναλτι που έκανε στο 89’), Νέιθαν Άκε.

Ο Κιν επισήμανε πως ο Άκε δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε, και τον χαρακτήρισε «λίγο», συγκριτικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά:

«Ο Άκε είναι ένας ακόμη από αυτούς τους κεντρικούς αμυντικούς που… κολλάνε για λίγο, και κάνουν λάθος. Η συμμετοχή του στο ματς με την Λέστερ ήταν μία πολύ σημαντική ευκαιρία, αλλά ο Άκε επιβεβαίωσε στον Πεπ πως είναι λίγος για την Μάντσεστερ Σίτι».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ