Χάρι Κέιν: «Επιστρέφω στις προπονήσεις όπως ήταν προγραμματισμένο»!

Στις προπονήσεις της Τότεναμ αναμένεται να επιστρέψει άμεσα ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με μήνυμά του θέλησε να επισημάνει πως δεν πρόκειται να κάνει κακό στην ομάδα, έχοντας αντιληφθεί πως ο κόσμος άρχισε να του γυρίζει την πλάτη από τις τελευταίες εξελίξεις. 



Χάρι Κέιν: «Επιστρέφω στις προπονήσεις όπως ήταν προγραμματισμένο»!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο Χάρι Κέιν. 

Με μήνυμά του προς τους φίλους της Τότεναμ, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας, δίχως όμως να αναφερθεί καθόλου στις πιθανότητες αποχώρησής του από τον σύλλογο κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Βέβαια, τόνισε πως ουδέποτε έκανε... ανταρσία και η επαναφορά του στο πρόγραμμα των προπονήσεων θα γίνει το προγραμματισμένο διάστημα! 

Αναλυτικά:

«Είναι περίπου δέκα χρόνια από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου με την Τότεναμ. Για κάθε ένα από αυτά τα χρόνια εσείς οι οπαδοί μου δείχνατε την αγάπη σας, και είχα την πλήρη στήριξή σας. Αυτός είναι ο λόγος που με πονά να διαβάζω μερικά σχόλια, τα οποία έχουν γίνει κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και εγείρουν ερωτηματικά για τον επαγγελματισμό μου.

Παρότι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της κατάστασης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν αρνήθηκα να προπονηθώ. Επιστρέφω στην ομάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Δεν θα έκανα τίποτα για να διακινδυνεύσω την σχέση μου με τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι μου έχουν προσφέρει την ανιδιοτελή στήριξή τους για όσο χρονικό διάστημα βρίσκομαι στον σύλλογο. Έτσι έχουν τα δεδομένα ως σήμερα».