Ισόπαλο το ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ», παρουσιάστηκε η κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ (vids)

Με τον κόσμο να επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ να παρουσιάζεται μετά την επιτυχία του περασμένου Μαΐου, Τσέλσι και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες με το τελικό 2-2 στο μεταξύ τους φιλικό ματς. Δυο γκολ ο Ζίγιεχ, αντέδρασαν με Μόουρα και Μπέργκβαϊν τα «σπιρούνια». 



Ισόπαλο το ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ», παρουσιάστηκε η κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ (vids)

Η Τσέλσι αγωνίστηκε ξανά έπειτα από καιρό μπροστά στον κόσμο της, με τους οπαδούς να εισέρχονται στο γήπεδο είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με αρνητικό τεστ κορονοϊού. 

Οι «μπλε» είχαν κανονίσει ένα μικρό event παρέα με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο οι φίλοι της ομάδας δεν είχαν δει από κοντά μετά τον θρίαμβο επί της Σίτι στο Πόρτο τον περασμένο Μάιο κι έτσι η ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του φιλικού ήταν εορταστική. 

Επί του αγωνιστικού, ο Χακίμ Ζίγιεχ πέτυχε δυο γκολ με πανέμορφα αριστερά σουτ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο 16ο και το 49ο λεπτό, ωστόσο, το σύνολο του Νούνο Σάντο αντέδρασε. 

Ο Μόουρα με σουτ που κόντραρε μείωσε στο 56' και στο 70' ο Μπέργκβαϊν διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η καζούρα από πλευράς των οπαδών των «μπλε» που φώναζαν προς την Τότεναμ: «Που διάολο είναι ο Χάρι Κέιν;»! 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης