Πρέμιερ Λιγκ: Διαμάχες στα αποδυτήρια για τον εμβολιασμό, φόβοι για αύξηση κρουσμάτων

Αρκετοί είναι οι αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και των μικρότερων κατηγοριών που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 με τις ομάδες να φοβούνται πως θα χάσουν παίκτες λόγω των κρουσμάτων.  



Πρέμιερ Λιγκ: Διαμάχες στα αποδυτήρια για τον εμβολιασμό, φόβοι για αύξηση κρουσμάτων

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει... φωτιά από νωρίς, καθώς οι διαμάχες ανάμεσα σε παίκτες και διοικήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Αρκετές ομάδες έχουν πρόβλημα στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να μην θέλουν να εμβολιαστούν υποχρεωτικά ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Υπάρχουν φόβοι πως αρκετές ομάδες θα ξεκινήσουν τους αγώνες χωρίς κάποιους αστέρες τους αφού αρνούνται να εμβολιαστούν, άλλοι για προσωπικούς και άλλοι για θρησκευτικούς λόγους.

Παράλληλα, πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα κρούσματα ανάμεσα στους συλλόγους λόγω των μη εμβολιασμένων, με αποτέλεσμα να έχουμε και πάλι αναβολές αγώνων.

Ήδη υπάρχουν σκέψεις έτσι ώστε οι ομάδες να θέτουν ως όρο στα συμβόλαια των παικτών, να εμβολιάζονται έτσι ώστε να προπονούνται και να αγωνίζονται με τους συμπαίκτες τους, ωστόσο ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.

Στράτος Μαρίνος