Αποζημίωση θέλει η Σιόν
Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά της UEFA και να διασφαλίσει τα διαφυγόντα κέρδη της είναι η Σιόν. Οι Ελβετοί δεν δέχονται την ορθότητα της απόφασης για αποβολή τους από το Europa League, με την Σέλτικ να παίρνει τη θέση τους, και σχεδιάζουν τις κινήσεις τους.

Η πρώτη απαίτηση της Σιόν θα φτάνει τα 4 εκ ευρώ μίνιμουμ, ενώ λέγεται ότι θα κυνηγήσει μάξιμουμ ένα ποσό που θα αγγίζει τα 10 εκ ευρώ. Η τιμωρία αφορά την παράνομη χρησιμοποίηση παικτών την οποία δεν αποδέχεται η διοίκηση της ομάδας που πατά σε μία αθωωτική απόφαση ελβετικού δικαστηρίου.
Μετά το τελεσίγραφο του προέδρου της Σιόν στον Πλατινί να πάρει πίσω την απόφαση της αποβολής, που δεν είχε εν τέλει αντίκτυπο, ο σύλλογος περνά στο δεύτερο στάδιο των νομικών διαδικασιών.