Μπλε το φιλικό... ντέρμπι του Λονδίνου! (vids)

Με γκολ των Χάβερτς και Έιμπραχαμ η Τσέλσι έδειξε στην Άρσεναλ τι μπορεί ν' ακολουθήσει μέσα στη σεζόν καθώς οι «μπλε» επιβλήθηκαν 2-1 των «κανονιέρηδων» σε... φιλικό ντέρμπι προετοιμασίας στο «Έμιρεϊτς». Έπαιξαν για την ομάδα του Αρτέτα οι Λοκονγκά, Ταβάρες και Μπεν Γουάιτ, ακυρώθηκε γκολ που θύμισε... Λάμπαρντ του 2010 για τον Γουίλοκ.   



Μπλε το φιλικό... ντέρμπι του Λονδίνου! (vids)

Η Τσέλσι στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, ακόμα κι αν ήταν τέτοιο φιλικού χαρακτήρα, πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.

Στο 27ο λεπτό ο Κάι Χάβερτς ήταν εκείνος που από ασίστ του Βέρνερ με απόλυτη ψυχραιμία από θέση βολής νίκησε με δυνατό σουτ τον Μπερντ Λένο για το 1-0.

Ο Μπεν Γουάιτ είχε καταφέρει να κάνει σωτήρια επέμβαση στο δεύτερο μέρος σε προσπάθεια του Ζίγιεχ, προτού ο Τζάκα με κεφαλιά από κόρνερ του Πεπέ ισοφαρίσει προσωρινά για τους «κανονιέρηδες» σε 1-1 στο 69ο λεπτό.

Η άμυνα της Άρσεναλ τα έκανε μαντάρα λίγα λεπτά αργότερα και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Τάμι Έιμπραχαμ για να φύγει μόνος, να περάσει τον Λένο και να γράψει το τελικό 2-1. Στα τελευταία λεπτά ο Γουίλοκ πίστεψε πως είχε ισοφαρίσει, όμως, ο επόπτης ανέφερε πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή της εστίας των «μπλε» και μάλλον έκανε πολύ μεγάλο λάθος... 

 

 

 


 


 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης