Ο Κέιν επιμένει σε Σίτι και Γκρίλις

Ο Άγγλος επιθετικός θέλει να ακολουθήσει τον Τζακ Γκρίλις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιστρέφει στις προπονήσεις της Τότεναμ για να συζητήσει με τον Λέβι.  



Ο Κέιν επιμένει σε Σίτι και Γκρίλις

Όσες προσπάθειες και να κάνει η Τότεναμ, η απόφαση του Κέιν είναι ειλημμένη. Ο συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Τζακ Γκρίλις, έπειτα και από τη μεταγραφή του Λέον Μπέιλι στην Άστον Βίλα, είναι με το ένα πόδι στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προσφέρει 100 εκ. λίρες, ποσό ρεκόρ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κέιν θέλει να ακολουθήσει τον Γκρίλις στους «πολίτες» και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, επιστρέφει από την άδειά του τη Δευτέρα έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι.

Ο 28χρονος επιθετικός της Τότεναμ θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει περισσότερους τίτλους και όπως είχε δηλώσει και πριν το Euro 2020, η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτόν και θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Από την μεριά της Τότεναμ, ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι, θέλει να κρατήσει τον Κέιν στο Λονδίνο ωστόσο η Σίτι θα ήθελε να αντικαταστήσει τον Αγουέρο με ένα φορ τέτοιας ποιότητας.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο θέμα, στην επιστροφή του Κέιν στην Τότεναμ τη Δευτέρα.

Στράτος Μαρίνος