Ο Ραούλ Χιμένες σκόραρε ξανά έπειτα από 8 μήνες! (vid)

Για πρώτη φορά έπειτα από την σοβαρότατη περιπέτεια με το κάταγμα στο κρανίο, ο Ραούλ Χιμένες κατάφερε να βρει δίχτυα με τη φανέλα της Γουλβς στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Στόουκ! 



Ο Ραούλ Χιμένες σκόραρε ξανά έπειτα από 8 μήνες! (vid)

Του είχε λείψει τρομερά το αίσθημα του γκολ. Η στιγμή που η μπάλα καταλήγει στο βάθος της εστίας και κουνάει το δίχτυ από δική του προσπάθεια. Αυτό, άλλωστε, είναι η τροφή των επιθετικών και καθορίζει την ψυχολογία τους. 

Ο Ραούλ Χιμένες έπειτα από τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε από τα τέλη του 2020 όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι σε εναέρια σύγκρουση με τον Νταβίντ Λουίζ σε ματς της Γουλβς απέναντι στην Άρσεναλ, βρήκε δίχτυα το απόγευμα του Σαββάτου. 

Έχοντας χρειαστεί άμεσα χειρουργική επέμβαση μετά το χτύπημα, έχοντας χρειαστεί αρκετούς μήνες αποθεραπείας και σταδιακή επάνοδο στις προπονήσεις, ο Μεξικανός που πλέον αγωνίζεται με κάσκα όπως το έκανε πριν χρόνια και ο Τσεχ, είναι πραγματικά... παρών ξανά! 

Στο ματς με τους «πότερς» βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να πάρει τη μπαλιά και να τη στείλει στα δίχτυα, με τον πανηγυρισμό του να φανερώνει την τεράστια ανακούφισή του για το πρώτο γκολ έπειτα από 8 μήνες κι ας ήταν σε φιλικό...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης