Επίσημα στην Άρσεναλ ο Γουάιτ!

Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Μπεν Γουάιτ είναι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έναντι 50 εκατομμυρίων που εισέπραξε η Μπράιτον για να τον παραχωρήσει!



Επίσημα στην Άρσεναλ ο Γουάιτ!

Ο Άγγλος διεθνής αμυντικός μόλις βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του και τελικά πήρε σπουδαία μεταγραφή!

Η Άρσεναλ διέθεσε 50 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της και τα κατάφερε. Από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γουάιτ είναι επίσημα κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα!

Ο Γουάιτ είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ μετά τον Νούνο Ταβάρες από την Μπενφίκα και τον Σαμπί Λοκονγκά από την Άντερλεχτ.

Ο Γουάιτ αγωνίζεται ως δεξιός στόπερ και στη νέα του ομάδα θα έχει τη στήριξη των Μάρι, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, Καλούμ Τσέιμπερς και Ρομπ Χόλντινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την 4η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ μετά τους Νικολά Πεπέ (72 εκατ.λίρες), Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (60 εκατ.λίρες) και Αλεκσάντρ Λακαζέτ (52,7 εκατ.λίρες).

Κώστας Ζάλιαρης