Φαν Ντάικ: Eπιστροφή 285 μερες μετά με ευχαριστιες σε οσους στάθηκαν δίπλα του

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάζεται μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό της Λίβερπουλ απέναντι στην Χέρτα, και ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τις σκέψεις του και να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν σε αυτούς τους 9 δύσκολους μήνες. 



Φαν Ντάικ: Eπιστροφή 285 μερες μετά με ευχαριστιες σε οσους στάθηκαν δίπλα του

Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για ολόκληρη την Λίβερπουλ, η οποία στερήθηκε τον ηγέτη της άμυνάς της από τον περασμένο Οκτώβρη. 

Ο Φαν Ντάικ απουσίαζε από τα τέλη του 2020, μέχρι και το τέλος της σεζόν, με τη φιλική αναμέτρηση των «κόκκινων» απέναντι στην Χέρτα να σηματοδοτεί και επίσημα την επιστροφή του.

Την ικανοποίησή του για την στιγμή που βίωσε, ήθελε να τη μοιραστεί με όλους ο Φαν Ντάικ.

Σε ανάρτησή του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε άπαντες για τη βοήθεια και πλέον περιμένει την έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Πριν από 285 ημέρες, ξεκίνησα ένα ταξίδι για να επιστρέψω. Είναι δύσκολο να εκφράσω πώς αισθάνομαι, αλλά είναι σημαντικό για μένα να πω ότι αισθάνομαι ευλογημένος που είχα την υποστήριξη τόσων απίστευτων ανθρώπων. Ο χειρουργός, οι φυσιοθεραπευτές μου, οι προπονητές και το προσωπικό της ομάδας, ήταν μαζί μου σε όλα».