Ο Βαράν αποχαιρέτησε τη Ρεάλ: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτή την ιστορία»

Ο Ραφαέλ Βαράν αποχαιρέτησε μέσω social media την Ρεάλ και τη Μαδρίτη βάζοντας πλέον νέους στόχους και κάνοντας νέα όνειρα στο Μάντσεστερ, εκεί όπου θ' αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι από πολλές απόψεις. Αποχωρώ γνωρίζοντας πως έδωσα τα πάντα και δεν θα άλλαζα ούτε ένα μικρό κομμάτι από αυτή την ιστορία» είχε να πει.  

Ο Βαράν αποχαιρέτησε τη Ρεάλ: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτή την ιστορία»

Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται με τη νέα εβδομάδα να γίνει και επίσημα κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» με την συμφωνία ανάμεσα στην Ρεάλ και τους «κόκκινους διαβόλους» να έχει επισημοποιηθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, φτάνοντας στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαράν, το πρωί της Παρασκευής, έγραψε στα social media:

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Έπειτα από 10 υπέροχα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, έναν σύλλογο που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου, ήρθε η ώρα να πω το αντίο. Από το 2011, όταν και έφτασα στην ομάδα, ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία και πετύχαμε πράγματα τα οποία δεν μπορούσα καν να ονειρευτώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και όλα όσα έκαναν εκείνοι για εμένα. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρεάλ που πάντοτε που έδειχναν την αγάπη τους και πάντοτε μου έδιναν ώθηση ώωστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλεύω για τις επιτυχίες.

Ήταν τιμή να μοιραστώ τ' αποδυτήρια με ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Αμέτρητες νίκες δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό μου και φυσικά το La Decima. Ήταν προνόμιο να αποκομίσω τέτοιες εμπειρίες και να βιώσω τόσο ιδιαίτερες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω και την πόλη της Μαδρίτης, εκεί όπου γεννήθηκαν τα δυο μου παιδιά. Η Ισπανία πάντοτε θα είναι ιδιαίτερη για εμένα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι από πολλές απόψεις. Αποχωρώ γνωρίζοντας πως έδωσα τα πάντα και δεν θα άλλαζα ούτε ένα μικρό κομμάτι από αυτή την ιστορία. Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει». 

Κώστας Ζάλιαρης