Ο Αρεολά θα κοντράρει στα ίσια τον Φαμπιάνσκι (vid)

Ο Αλφόνς Αρεολά ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα προκαλέσει ισχυρό ανταγωνισμό προς τον Λούκας Φαμπιάνσκι για την θέση κάτω απ' τα δοκάρια των «σφυριών».  



Ο Αρεολά θα κοντράρει στα ίσια τον Φαμπιάνσκι (vid)

Ο Αρεολά λόγω και της προσθήκης του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, αποχώρησε από το «Παρκ ντε Πρενς» και τουλάχιστον για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η Γουέστ Χαμ τον εξασφάλισε με δανεισμό έχοντας και οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι, με τον Λούκας Φαμπιάνσκι να καλείται πλέον να διατηρηθεί σε σταθερό και υψηλότατο επίπεδο.

Ο Πολωνός στην περασμένη Πρέμιερ Λιγκ είχε 2,8 επεμβάσεις σε μέσο όρο ανά αγώνα, με το ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων να φτάνει στο 72%.

Ο Αρεολά στην Πρέμιερ Λιγκ ως πορτιέρε της Φούλαμ την σεζόν 2020-2021, είχε 3,2 επεμβάσεις ανά αγώνα και ποσοστό επιτυχίας στο 71,6%. Τα clean sheets του έφτασαν στα 9 και το σύνολο των επεμβάσεων σε 32 ματς ήταν στις 1114. 

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Μόγιες μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει απ' όλο αυτό καθώς έχει για τα γκολπόστ δυο τερματοφύλακες που είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογοι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης